СВЕТОФОР

О нама

Прва продавница „Светофор“ је отворена 2009 године у Русији у граду Краснојарск. Од тада популарност наших продавница непрекидно расте. Пред крај 2022 године у Русији је отворено преко 2500 продавница.  У 2017 години компанија сигурним корацима излази на инострано тржиште и отвара прве продавнице на теририји Европе, Заједници Независних Држава, Балтичким државама, Белорусији.

Први супермаркет у Србији је отворен 2020 године и на самом почетку је одмах прихваћен од стране купаца. Пред крај 2022 године у Србији је отворено више од 30 продавница по формату „Светофор“. У скоријој будужности се очекује отварање око 100 продавница.

Нове продавнице

Нова продавница у Бадовинцима

Нови Светофор објекат отворен је у Бадовинцима на 1000 квадратних метара. Нови Светофор маркет налази се у улици Дринска 126. Богат асортиман производа по најповољнијим ценама. Пред сам крај 2022. године, у Србији је отворено више од 30 наших продавница. У наредном периоду очекујемо више од 100 новоотворених објеката.

Нова продавница у Београду

Нови Светофор објекат отворен је у Београду на 1000 квадратних метара. Нови Светофор маркет налази се у улици Булевар Пека Дапчевића 28 . Богат асортиман производа по најповољнијим ценама. Пред сам крај 2022. године, у Србији је отворено више од 30 наших продавница. У наредном периоду очекујемо више од 100 новоотворених објеката.

Ускоро отварање у Бадовинцима

Ускоро отварање нових продавница у Сремској Митровици (1. novembra bb) , Великој Плани (Милоша Великог 32а), Бачкој Паланци (Новосадски пут бб), Врање (Пролетерских бригада бб), Зрењанин (Михајловачка 32), Новом Саду-Футог ( Вука Караџића 3 ) и Новом Бечеју (Башаидски пут 2).